Bacon har fått valpar, 8 februari kom 3 tikar och3 hanar.

 

Bacon är med valpar, konstaterade med ulltra 8/ januari. 

Kolla valpsidan.

 

 

 

Tyvär blir inga valpar till våren Bacon gick tom.

 

Valpar planeras till början av 2023,

 

Valpar planeras till januari 2022.

11 januari på kvällen kom det 7 valpar. 5 tikar och 2 hanar. Cobra och valparna mår bra.

Valpköp

Fri prövningsrätt förbehålls vid försäljning av valpar.

Valparna levereras vid 8 veckors ålder och är då avmaskade, vaccinerade, id-märkta, veterinärbesiktade, dolda-fel försäkrade samt registerade i Svenska Kennelklubben.

Med valpen följer retrieverkoppel och visselpipa och någon hundbok.

Vi hoppas att du som valpköpare kommer att röntga höfter och armbågar på hunden vid 18 månaders ålder samt att ögonlysa hunden inklusive gonoskopi. Detta är viktigt för att du som ägare av hunden ska veta hälsostatus på din hund och för mig som uppfödare ur ett avelsperspektiv.

Flatten är en apporterande fägelhund är detta naturligtvis jakten, både träning, tävling och praktisk användande som är högst på önskelistan.

Även räddning,lydnad, bruks, viltspår, nose work, specialsök och agility ärtoppen. Flatten behöver aktiveras mentalt.

Från den att valpen kommer hem till dig ska du som valpköpare bygga upp relation mellan dig och hunden som ligger till grund för allt framtida arbete. Den ska hellre arbeta med dig än busa med en annan hund. Du ska vara hundens stora hjälte. I detta ingår att träna grunder i vardagslydnad samt tex. jaktens basmoment för de som avser att använda hunden till jakt.

 Personkemin mellan valpköpare och uppfödare tycker jag är jätte viktig, därför vill jag träffa alla valköpare minst en gång personligen innan leveransdagen. Lika så värdesätter jag att ni hör av er, hellre ofta än sällan.